Organisatie

Frederique Jannink

Ik ben Frederique Jannink en ik woon in Harderwijk. Sinds 2022 ben ik werkzaam als Jobcoach bij van der Horst Jobcoaching & Training.

Tijdens mijn opleiding Toegepaste Psychologie (Arbeid & Organisatie) heb ik veel geleerd over mensen en over het werken in organisaties. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie een specialisatie gevolgd richting prestatiepsychologie waarbij ik mij heb verdiept in revalidatie, re-integratie en topsport.

Na mijn studie heb ik gewerkt als trainer en coach. Ik vind het leuk om voor groepen te staan, maar gaf ook graag één op één coaching in verschillende vormen: van intensieve begeleiding (jeugdzorg) tot op maat gemaakte coaching binnen verschillende sectoren en medewerker niveaus. Deze ervaring pas ik graag toe in mijn functie als Jobcoach bij Van der Horst Jobcoaching & Training. De mens zien, met zijn of haar kwaliteiten en verantwoordelijkheden om zo een passende werkplek te vinden en te behouden.

Naast mijn rol als jobcoach begeleid ik ook mensen bij hun re-integratieproces als sportcoach. Naast mijn werk besteed ik graag mijn tijd aan sport en voeding. Hieruit haal ik veel positieve energie,  en ik laat dus graag ook mijn klanten ervaren wat sport met je doet!

Frederique in een paar woorden:
  • Positief
  • Duidelijk
  • No-nonsens
  • Sensitief

Mijn collega's.

Hans Stokvis

Jobcoach

Joke Gort

Senior Jobcoach

Joanitha van Vliet

Financieel medewerker

Gert-Jan Simon

Manager/Jobcoach
"Het liefst werk ik achter de kassa of op de broodafdeling"
Nick werkt via Van der Horst Jobcoaching & Training bij de Vomar. Hij doet het super achter de kassa of op de broodafdeling, maar is ook een kei in het schoonhouden van de winkel.