Organisatie

Marieke Doornebal

Mijn naam is Marieke Doornebal. Ik woon in Deventer samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd speel ik volleybal en onderneem ik graag leuke dingen met mijn vrienden. Een volle en net iets té drukke agenda, geeft mij energie!

Na mijn HBO opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening, heb ik na een wereldreis, gewerkt bij het UWV als trainee. Daar kwam in aanraking met de begeleiding en coaching op het gebied van re-integratie. Toen heb ik de switch gemaakt naar Jobcoach, wat ik nu met veel plezier sinds september 2018 doe. Ik werk voornamelijk in de regio: Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Zwolle.

Het coachen en begeleiden van mensen in de passende richting geeft mij energie. Naar mijn idee doet iedereen in deze maatschappij mee naar vermogen. Het vinden en behouden van werk kan daarin een grote stap zijn. Ik kijk graag wat voor ieder individu passend is, want iedereen is uniek!

Als Senior Jobcoach ben ik naast Jobcoach ook het aanspreekpunt voor mijn teamleden. Ik verdeel nieuwe opdrachten, en denk inhoudelijk mee met de caseloads van de collega's uit mijn team.


Marieke in een paar woorden:
  • positief
  • enthousiast
  • toegankelijk
  • inlevingsvermogen
  • trouw

Mijn collega's.

Stacey Huizink

Jobcoach

Laura Esmee de Vos

Senior Jobcoach

Alwin van der Horst

Directeur | Jobcoach

Tessa Ike

Senior Jobcoach
"Het liefst werk ik achter de kassa of op de broodafdeling"
Nick werkt via Van der Horst Jobcoaching & Training bij de Vomar. Hij doet het super achter de kassa of op de broodafdeling, maar is ook een kei in het schoonhouden van de winkel.