Organisatie

Een unieke weg naar re-integratie

Organisatie
Wij begeleiden mensen die de stap naar werken (weer) willen maken,  en daarbij ondersteuning nodig hebben. Hiervoor bieden wij de door het UWV erkende trajecten: Modulair, Werkfit, Naar Werk en Jobcoaching. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een 2e Spoor of Outplacementtraject.
Hoe werken wij?
Wij werken naar een resultaat waar de klant – de werkzoekende – écht baat bij heeft. Wat dat resultaat is verschilt per persoon. Voor de één is dat een beter ritme creëren en een werkervaringsplek vinden, voor de ander is dat een betaalde functie die past bij zijn of haar ervaring en wensen.

Aan de slag!
Het UWV, gemeenten of bedrijven weten ons te vinden wanneer iemand in aanmerking komt voor begeleiding in de vorm van een Modulair-, Werkfit-, Naar Werk-, 2e Spoor-, Outplacement- en Jobcoachtraject. Die persoon wordt gekoppeld aan één van onze coaches, en er volgt een kennismakingsgesprek. Zo krijgt de jobcoach een beter beeld van het werkverleden, de persoonlijke situatie en de eigenschappen. De jobcoach maakt afspraken over het traject en stelt een re-integratieplan op. Is het UWV de opdrachtgever? Dan wordt het plan daar ingediend ter goedkeuring. Als dit rond is, gaan we aan de slag!

Sportprojecten

Uniek aan onze werkwijze zijn onze sportprojecten in onder andere Harderwijk, Almere, Apeldoorn en Zutphen. Iedere week organiseren we in samenwerking met een sportcomplex in de buurt een ochtend sporten. Een succesvolle manier om deelnemers letterlijk werkfit te krijgen. 

Mogelijkheden zien en grijpen.

Werk is meer dan een bron van inkomsten. Het biedt mensen een doel, regelmaat en sociale contacten. Kortom: het maakt je onderdeel van de maatschappij. Het is niet altijd eenvoudig om zelfstandig de juiste stappen richting werk te maken. Het team van Van der Horst Jobcoaching & Training werkt met vier trajecten – erkend door het UWV – om deze mensen te helpen!

Onze diensten.

Re-integratie

Hoe help je iemand het beste (weer terug) naar werk? Met drie type trajecten - Modulair, Werkfit en Naar werk - ondersteunen wij onze deelnemers met hun uitdagingen.

Jobcoaching

In een Jobcoachtrajecthelpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij hun ontwikkeling op de werkvloer met als doel een langdurig en succesvol dienstverband.

2e spoor

Als een medewerker langdurig arbeidsongeschikt is en niet meer kan terugkeren bij de huidige werkgever, begeleiden wij deze persoon naar een nieuwe werkplek.

Outplacement

Wanneer werkgever en werknemer zijn overeengekomen de samenwerking te beëindigen, kijken we samen naar een geschikte nieuwe baan voor de werknemer.
"Het mooiste aan mijn werk zijn de complimentjes"
Gidon heeft door Van der Horst Jobcoaching & Training en Asito een baan. Hij maakt met veel plezier gymzalen schoon!