Sportprojecten

Fit en vitaal aan het werk

Sportprojecten
Sporten is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de geest. En dat niet alleen: wij ervaren dat de inzet van sportprojecten tijdens een Modulair, Werkfit of Naar Werk traject bijdraagt aan het behalen van allerlei doelen. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van een afspraak, het creëren van een ritme en het hebben van sociale contacten. 
Van der Horst Jobcoaching & Training heeft sportprojecten in onder andere Harderwijk, Almere, Zeewolde, Apeldoorn, Amersfoort, Zutphen en Deventer. Iedere week organiseren we in samenwerking met een sportcomplex in de buurt een ochtend sporten. We gaan aan de slag in groepsverband, maar iedereen werkt aan eigen doelen. Tijdens het sporten zijn er sportinstructeurs aanwezig, én onze eigen jobcoaches. De jobcoach sport mee, en pakt momenten tussen het sporten door om bij te praten met de deelnemers over het re-integratietraject. 

Sport werkt motiverend en enthousiasmerend. Tijdens de sportprojecten werken deelnemers aan hun fitheid. Daarnaast begeleidt de jobcoach hen bij het persoonlijke traject. Voor de één is dat het zoeken naar een werkervaringsplaats ter voorbereiding op betaald werk, voor de ander is dat het ondersteunen bij sollicitaties en het opstellen van een CV.

Met sportprojecten krijgen wij mensen van alle leeftijden in beweging... naar werk!

Mogelijkheden zien en grijpen.

Werk is meer dan een bron van inkomsten. Het biedt mensen een doel, regelmaat en sociale contacten. Kortom: het maakt je onderdeel van de maatschappij. Het is niet altijd eenvoudig om zelfstandig de juiste stappen richting werk te maken. Het team van Van der Horst Jobcoaching & Training werkt met vier trajecten – erkend door het UWV – om deze mensen te helpen!

Onze diensten.

Re-integratie

Hoe help je iemand het beste (weer terug) naar werk? Met drie type trajecten - Modulair, Werkfit en Naar werk - ondersteunen wij onze deelnemers met hun uitdagingen.

Jobcoaching

In een Jobcoachtrajecthelpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij hun ontwikkeling op de werkvloer met als doel een langdurig en succesvol dienstverband.

2e spoor

Als een medewerker langdurig arbeidsongeschikt is en niet meer kan terugkeren bij de huidige werkgever, begeleiden wij deze persoon naar een nieuwe werkplek.

Outplacement

Wanneer werkgever en werknemer zijn overeengekomen de samenwerking te beëindigen, kijken we samen naar een geschikte nieuwe baan voor de werknemer.
"Het mooiste aan mijn werk zijn de complimentjes"
Gidon heeft door Van der Horst Jobcoaching & Training en Asito een baan. Hij maakt met veel plezier gymzalen schoon!